Fascinați de aluminiu din 1979

Hai să discutăm la 0040 773 796 543

Misiune, viziune, valori

Misiune

Să fim un model de excelență în industria pieselor turnate din aluminiu, să livrăm piese de cea mai înaltă calitate, care să îndeplinească cerințele și specificațiile stricte ale clienților noștri.

Viziune

Sa devenim lideri în producția de piese turnate din aluminiu, recunoscuți pentru calitatea excepțională a produselor noastre și inovația continuă în industrie.

Valori

Calitate

Calitatea este fundamentul valorilor noastre și o prioritate în tot ceea ce facem. Punem accent pe controlul riguros al calității în toate etapele procesului de producție pentru a asigura conformitatea cu specificațiile și cerințele clienților noștri.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea socială și ecologică, urmărind practici de afaceri sustenabile, respectând normele și reglementările relevante și având un impact pozitiv asupra comunității și mediului înconjurător.

Integritate

Ne ghidăm după principii etice solide, onestitate și transparență în toate relațiile de afaceri și comunicarea cu clienții, angajații și ceilalți parteneri.

Orientare către clienți

Punem nevoile și satisfacția clienților în centrul activității noastre, asigurându-ne că oferim soluții adaptate și servicii de înaltă calitate, bazate pe o înțelegere profundă a cerințelor și obiectivelor acestora.

Inovație

Promovăm inovația continuă în procesele de producție și tehnologiile utilizate, căutând mereu modalități noi de a îmbunătăți performanța și eficiența pieselor turnate din aluminiu.

Colaborare

Promovăm colaborarea strânsă cu clienții, partenerii și colegii de echipă, creând o cultură a cooperării și a schimbului de idei pentru a obține cele mai bune rezultate și soluții personalizate.

Dezvoltare profesională

Investim în dezvoltarea și formarea continuă a angajaților noștri, promovând un mediu de lucru stimulant, care să încurajeze creșterea profesională, inițiativa și inovarea.